Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Për Fëmijët

Programi iTKIDS

“ITKids” ka të gjitha llojet e informacioneve të dobishme...

Më Tepër

Për Të Rinjtë

Për të Rinjtë

ITK informon nxënësit mbi logjistikën dhe burokracinë administrative...

Më Tepër

Për Studentët

Programe Studentore

Instituti i Trajnimeve dhe Karrierës ka dizenjuar një seri programesh...

Më Tepër

Për Profesionistët

Trajnime Profesionale

ITK në mbështetje të zhvillimit personal dhe ndërpersonal të ...

Më Tepër

Oferta dhe Lajmërime

Kurs për Programet Financa 5  dhe AlphaKurs për Programet Financa 5 dhe Alpha 24 Nëntor 2014 Seanca: 10 Nga: 90 min Apliko Tani Eldi Laze Lektor Eldi Laze Kontabël i Miratuar - Pedagog / Mësues për Kontabilitetin Praktik dhe programet Alpha, Financa... Lexo me shume
Gjermanisht Niveli B1Gjermanisht Niveli B1 Sapo ka filluar! 25 Seanca nga 120 Min Apliko Tani Lektor Endrit Mulaj Pedagog / Mësues i Gjuhës Gjermane Sapo ka filluar kursi i Gjuhës Gjermane për nivelin B1 - Mesa... Lexo me shume
Kurs për Web-DesignKurs për Web-Design Se Shpejti Seanca: 20 Nga: 90 min Apliko Tani Lektor Matilda Shushari Pedagoge e Departamentit te Programimit Se Shpejti fillon kursi për Web-Design. Mësoni se si ndërt... Lexo me shume

Partnerët Tanë

 
 

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi