Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

ITK Blog

Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 31
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 55
13 Janar 2014 Nga ITK Blog
Vlereso artikullin
(6 vota)

Bazuar në statistica botërore mbi numrin e popullsisë dhe çfarë këta 7 Bilion njerëz bëjnë po ju paraqesim një ilustrim Infographic ku sipas disa të dhënave të Instat nga censusi i vitit 2011 dhe publikime të tjera të nxjerra nga instat kemi përfshirë edhe disa statistika të vendit tonë.

Hidhni një sy rezultatit të këtij studimi në shfaqjen grafike të më poshtme.

11 Janar 2014 Nga ITK Blog
Vlereso artikullin
(6 vota)

Nga një kompani Internacionale është bërë një studim ku janë pyetur 503 mësues të gjuhës Angleze nga e gjithë bota për metodën që ata përdorin në mësimdhënien e Gjuhës Angleze. Rezultati i këtij studimin është i shfaqur më poshtë në formë grafike.

Hidhni një sy rezultatit të këtij studimi në shfaqjen grafike të më poshtme.

08 Janar 2014 Nga ITK Blog
Vlereso artikullin
(4 vota)

A keni vendosur akoma se çfarë dëshironi të ndryshoni, përmirësoni ose të hiqni dorë nga diçka? Besoj se duhet të jetë e gjatë lista e këtij viti? Gjithësesi mos u mërzisni nëse keni një listë të gjatë, premtimet e vitit të ri që ne i bëjmë vetës janë diçka e zakonshme për të gjithë dhe të gjithë kanë një listë të gjatë.

Kush janë premtimet më të zakonshme? Le ti hedhim një sy gjërave më të zakonshme që i ne i premtojmë vetes çdo vit të ri që do i bëjmë ose do të ndalojmë së bëri:

20 Dhjetor 2013 Nga ITK Blog
Vlereso artikullin
(10 vota)
  1. Shkruani gjërat që duhet të bëni
  2. Një gabim i shpeshtë është ideja se mund të mbani mend gjithcka, ndërkohë që vjen një pikë mbingarkese me informacion. Përdorni listën ditore për tu kujtuar vazhdimisht se çfare duhet bërë.
  3. I jepni prioritet listës ditore
  4. Duke iu dhënë prioritet detyrave shpenzoni më tepër kohë në gjërat që janë më të rëndësishme.
  5. Planifikoni javen
  6. Shpenzoni me teper kohe ne fillim te cdo jave per planifikimin e axhendes suaj. Duke shpenzuar me teper kohe ne kete drejtim do te rrisni produktivitetin dhe do te krijoni nje balance midis projekteve afatgjata dhe detyrave me urgjente. Ajo c’ka iu duhet jane 15-30 minuta te javes suaj per nje planifikim te tille.
07 Dhjetor 2013 Nga ITK Blog
Vlereso artikullin
(14 vota)

“Një fëmije Japonez i mësohet si gjë e parë fakti që vendi i tij është i varfër dhe vetëm duke punuar shumë mund të garantojnë suksesin e tij. Një fëmije Shqiptar i mësohet që vendi i tij është më i miri dhe ai duhet të jetë krenar për prejardhjen e tij” – Tema s’më kujtohet, por këto janë fjalët e një analisti përgjatë një debati televiziv. Diferenca në filozofi mund të thuash që reflektohet në ekonomitë e vendeve tona.

Faqja 1 nga 5

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Rreth ITK Blogu