Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

ITK Blog

Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 31

Nga e Para | ITK Style

07 Tetor 2013 Nga ITK Blog
Vlereso artikullin
(5 vota)

Si ishin: Foto nga ambjetet e ITK para konstruksionit

Si u bënë: Foto nga ambjentet e ITK pas Rikonstruksionit

Lexuar 1289 here Modifikuar ne Hene, 07 Tetor 2013 16:31

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Rreth ITK Blogu Nga e Para | ITK Style