Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

ITK Blog

Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 31

Si të mësojmë Anglisht - Infographic

11 Janar 2014 Nga ITK Blog
Vlereso artikullin
(6 vota)

Nga një kompani Internacionale është bërë një studim ku janë pyetur 503 mësues të gjuhës Angleze nga e gjithë bota për metodën që ata përdorin në mësimdhënien e Gjuhës Angleze. Rezultati i këtij studimin është i shfaqur më poshtë në formë grafike.

Hidhni një sy rezultatit të këtij studimi në shfaqjen grafike të më poshtme.

Si te mesojme Anglisht - Infographic

Vendoseni në faqen tuaj këtë Infographic duke kopjuar kodin e mëposhtëm

Lexuar 4594 here Modifikuar ne Shtune, 11 Janar 2014 13:23

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Rreth ITK Blogu Si të mësojmë Anglisht - Infographic