Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

ITK Blog

Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 31

Çfarë bëjnë 7 Bilion Njerëz - Infographic

13 Janar 2014 Nga ITK Blog
Vlereso artikullin
(6 vota)

Bazuar në statistica botërore mbi numrin e popullsisë dhe çfarë këta 7 Bilion njerëz bëjnë po ju paraqesim një ilustrim Infographic ku sipas disa të dhënave të Instat nga censusi i vitit 2011 dhe publikime të tjera të nxjerra nga instat kemi përfshirë edhe disa statistika të vendit tonë.

Hidhni një sy rezultatit të këtij studimi në shfaqjen grafike të më poshtme.

Çfarë bëjnë 7 Bilion Njerëz - Infographic

Vendoseni në faqen tuaj këtë Infographic duke kopjuar kodin e mëposhtëm

Lexuar 1114 here Modifikuar ne Hene, 20 Janar 2014 13:05

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Rreth ITK Blogu Çfarë bëjnë 7 Bilion Njerëz - Infographic