Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Mundësi Punësimi
Emri i Aplikuesit (*)
Invalid Input
Pozicioni për të cilin aplikoni
Invalid Input
Adresa Postare (*)
Invalid Input
Telefon/Mobile (*)
Invalid Input
E-mail (*)
Invalid Input
Data e Disponueshmërisë
Invalid Input
A mund të punoni jashtë orarit; Nëse kërkohet? (*)
Invalid Input
A mund të udhëtoni; Nëse kërkohet? (*)
Invalid Input
Kush ju ka referuar tek ne?
Invalid Input

Historia e punësimit

Ju lutemi, të shënoni informatat për të gjithë punëdhënësit tuaj të kaluar duke filluar nga punëdhënësi juaj i fundit.

1. Kompania
Invalid Input
Pozicioni
Invalid Input
Data e Fillimit
Invalid Input
Data e Mbarimi
Invalid Input
Përshkrimi i Punës
Invalid Input
2. Kompania
Invalid Input
Pozicioni
Invalid Input
Data e Fillimit
Invalid Input
Data e Mbarimi
Invalid Input
Përshkrimi i Punës
Invalid Input
3. Kompania
Invalid Input
Pozicioni
Invalid Input
Data e Fillimit
Invalid Input
Data e Mbarimi
Invalid Input
Përshkrimi i Punës
Invalid Input

Aftësitë dhe kualifikimet

Word
Invalid Input
Excel
Invalid Input
Outlook
Invalid Input
Pajisje (fotokope, skaner etj)
Invalid Input

Listoni trajnimet e kryera, çertifikatat, liçensat apo kualifikime të tjera në lidhje me pozicioni për të cilin po aplikoni:

Trajnime/Çertifikata/Kualifikime
Invalid Input

Gjuhet e Huaja

Anglisht
Invalid Input
Gjermanisht
Invalid Input
Italisht
Invalid Input
Frengjisht
Invalid Input

Historia e edukimit

Shënoni shkollën, universitetin, profilin dhe diplomën (Master, Bachelor):

Shkolla e Mesme
Invalid Input
Universiteti
Invalid Input
Trajnime
Invalid Input
Te Tjera
Invalid Input
Ngarkoni CV tuaj (në word ose pdf) (*)
Invalid Input
Ngarkoni Letrën e Motivimit (në word ose pdf) (*)
Invalid Input
Dërgo   

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi