Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 59

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 61
Anglisht për Student | Departamenti i gjuhes angleze ne ITK
Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

English for STUDENTS

English for STUDENTS është pregatitur si një program që kompleton çdo student universitar sot në Shqipëri, falë vizionit arsimor të ITK-së, inovacionit në job networkingdhe rrjetit të kompanive të interesuara në punonjës potencial me Anglishte efektive dhe të pastër. Synimi ynë është synimi i çdo studenti, përsosmëria e imazhit intelektual dhe profesional duke projektuar vlerainovacion dhe edukim.

Nivelet për gjuhën angleze

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Student