Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Aplikim për pjesmarrje
Për të promovuar më tej vlerat e Artit dhe Letërsisë Shqipe, ITK shpall maratonën e takimeve me autorë dhe artistë të njohur të artit dhe letërsisë shqipe e cila këtë muaj do të ketë të ftuar Regjizorin Gëzim Kame në ITK Library Café.
Aplikoni për pjesmarrje duke përdorur formën e mëposhtme.
Emri (*)
Invalid Input
Mbiemri (*)
Invalid Input
Adresa e Email (*)
Invalid Input
Telefon / Mobile
Invalid Input
Dëshiroj të informohem për ofertat promocionale dhe informacion mbi produktet dhe shërbimet e Institutit të Trajnimeve dhe Karrierës
Invalid Input
  

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Aplikim per pjesmarrje ne evente