Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Down Syndrome Albania kërkon Vullnetarë
Down Syndrome Albania kërkon vullnetarë në këto fusha, edukatore, mesues, punonjes social, psikologë, përfshirë studentë të profesioneve si më sipër? Nëse keni kohë për vullnetarizem, ju mirëpresim!
Emri (*)
Invalid Input
Mbiemri (*)
Invalid Input
E-mail (*)
Invalid Input
Telefoni
Invalid Input
Fusha e vullnetarizmit (*)
Invalid Input
Ngarkoni CV-ne Tuaj
Invalid Input
  

Shënim: Çdo aplikim do të vlerësohet nga stafi i DSA dhe çdo komunikim do të jetë midis jush dhe DSA në: downsyndromealbania@gmail.com

Instituti i Trajnimeve dhe Karrierës ka ofruar në mënyrë vullnetare këtë ndihmë, ju sugjerojmë të gjithëve të merrni pjesë dhe ta shpërndani tek miqtë tuaj duke përdorur butonat në të majtë të ekranit. Faleminderit!

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Down Syndrome Albania kerkon vullnetar