Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Mirësevini në “ITKids”

Instituti i Trajnimeve dhe Karrierës vjen me programin ITKIDS i cili ju ofron fëmijëve tuaj një mori programesh pas-shkollore. Këto programe kanë si synim që të përkrahin fëmijët Tuaj gjatë rrugës së gjatë që ata do të bëjnë drejt suksesit.

Programet e ITKIDS janë të fokusuara në: Zhvillim e fëmijëve, ndihmë në detyrat e shtëpisë që ata marrin në shkollë, programe dhe mësime arti ku ata mund të njihen me pasionet e tyre që në fëmiri dhe ti zhvillojnë ato më tej, mësime kompjuteri, gjuhë e huaj, argëtim etj. Këto programe zhvillohet në çdo kohë gjatë vitit.

“ITKids” ka të gjitha llojet e informacioneve të dobishme, si dhe aktivitete argëtuese për fëmijën tuaj. Nëse keni ndonjë pyetje ose ndonjë gjë për të shtuar, ju lutemi të na kontaktoni duke Klikuar Këtu. Ne do të ishim shumë të kënaqur që të kontaktonim me ju. Kalofshi sa më mirë!

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Fëmijët