Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Shkolla Verore

01Eksperienca

ITKids ofron një eksperiencë të paharrueshme arsimore për fëmijët. Fëmijët do mësojnë lëndë të ndryshme me mësuese të cilët kanë eksperiencë petagogjike për moshat e reja në klasa jo më shumë se 10 nxënës. Pjesmarrësit do të ndjekin edhe lëndë specifike shtesë sipas prirjeve të tyre dhe moshës.

Shkolla Verore

02Oraret

Duke qenë se ITKids ofron një shumëllojshmëri programesh për shkollat verore edhe oraret mund të jenë fleksibile në bazë të aktiviteteve të ndryshme dhe sipas dëshirës së fëmijëve dhe prindërve. Oraret zyrtare për Shkollën Verore janë: 07:30 deri në 17:30 por ky orar nuk është i detyrueshëm.

Shkolla Verore

03Aktivitetet

ITKids do të ju ofrojë pjesmarrësve eksperienca arsimore dhe akademike të pa krahasueshme në ambjentet e saj por edhe jashtë ambjenteve duke organizuar mësime, lojra dhe ekskursione në natyrë, institucione të ndryshme kultorore si teatro, muze dhe pika të ndryshme turistike në vendin tonë.

Shkolla Verore

Zhvillimi social

 • Aktrim me role
 • Vjersha dhe Tregime
 • Edukim qytetar
 • Bazat e mirësjelljes

Zhvillim shkencor

 • Edukimi gjuhësor
 • Anglisht, Gjermanisht - nëpërmjet animacioneve
 • Njohuri natyre
 • Të njohim botën përreth
 • Ekskursione

Zhvillimi psiko-motorr

 • Edukim fizik
 • Basketboll, Futboll
 • Not
 • Dance
 • Drejtshkrim
 • Vizatim
 • Punë dore

Për informacion më të detajuar ose për të marrë programin e shkollës verore dhe çmimet ju lutemi të na KONTAKTONI

Shkarko broshuren e shkolles verore

Shkarkoni brushurën informuese të shkollës verore për informacion mbi programin dhe çmimet duke klikuar këtu

Na Kontaktoni

 • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
 • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Fëmijët Shkolla Verore