Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Future Generation kërkon Operatorë
Ju lutemi plotësoni të gjithë informacionin e mëposhtëm. Mos harroni të ngarkoni CV-në Tuaj!
Emri (*)
Ju lutemi të shkruani emrin
Mbiemri (*)
Ju lutemi shkruani Mbiemrin
E-mail (*)
Ju lutemi shkruani E-mailin
Telefoni (*)
Ju lutemi shkruani numrin e telefonit
Ngarkoni CV-ne Tuaj (*)
Ju lutemi ngarkoni CV-në tuaj
  

Shënim: Çdo aplikim do të vlerësohet nga stafi i Future Generation dhe çdo komunikim do të jetë midis jush dhe Future Generation në: hr(at)futuregenerationonline.com

Instituti i Trajnimeve dhe Karrierës ofron vetëm shpërndarjen e informacionit. Ju faleminderit për mirëkuptimin!

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Future Generation