Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 59

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 61
Trajnime te gjihes Angleze per nivelin e avancuar C2
Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres
Gjuha Angleze për Advanced - Niveli C2

Përfshirja tërësore në Gjuhën Angleze për ata që synojnë zotërim të nivelit Advanced (i avancuar) është bërë e mundur nga ITK dhe Departamentit të Anglishtes për shumë studentë. Ata cilësohen si përdorues të mirë të gjuhës me një fjalor që shkon mbi 5000 fjalë. Niveli Advanced synon të pasurojë fjalorin si dhe ndërton një strategji të komunikimit interpersonal në Anglisht, strategji argumentative & Public Speaking.

Çfarë Ofron Programi për Advanced:

iSpeak: English për Advanced ofron një ndërthurje të metodave të Anglishtes së përgjithshme dhe Anglishtes së specializuar. Fokusinë trajnimin e përgjithshëm të studentit në Listening, Speaking, Reading & Writing me qëllim që të formojë një folës të gjuhës Angleze të kompletuar dhe të aftë për të komunikuar në situata të natyrshme. Studentimund të prezantojë në Anglishte të rrjedhshme argumenta të ndërlikuara me fjalët përkatëse të logjikës së argumentit.

Në shërbim të synimeve përgatitore të studentit që ka si qëllim të mëtejshëm çertifikimin e Anglishtes si gjuhë të dytë, si çertifikimi IELTS (ITK është një nga katër qendrat zyrtare të rregjistrimit për IELTS në Shqipëri) ose të tjera çertifikime që ofrohen sot si TOEFL, ESOL, TOEIC, PTE & MICHIGAN, ITK ka ndërtuar module unike suksesi të cilat garantojnë maksimumin e arritjeve tuaja.

Grupmosha

Teen

Gjuha Angleze per te rinje

English for TEEN:

English for TEEN synon të trajnojë moshat 12 deri në 17 vjeç duke ofruar një Anglishte me tematikë interesante, e cila tërheq kuriozitetin dhe dëshirën për më shumë dije te kjo moshë.

Student

Gjuha Angleze per student

English for STUDENTS:

English for STUDENTS është pregatitur si një program që kompleton çdo student universitar sot në Shqipëri, falë vizionit arsimor të ITK-së dhe inovacionit në job networking.

Professionals

Gjuha Angleze per profesione

English for Professionals:

Pjesëmarrja në trajnimet English for Professionals garanton përmirësimin e aftësive të komunikimit, leximit dhe shkrimit profesional, zgjerimin e fjalorit specifik sipas fushave dhe aftësive në takime pune në Anglisht.

end faq

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Kurs Gjuhesh Anglisht Advanced