Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 59

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 61
Anglisht per nivelin elementar
Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres


Gjuha Angleze për Elementary - Nivel A2

Nëse keni patur mundësinë të praktikoni biseda të thjeshta si dhe kërkesa bazë komunikimi me të tjerë, por keni boshllëk në vazhdimin e mëtejshëm të bisedës, atëhere niveli juaj klasifikohet si Elementary ose sipas klasifikimit të European Community dhe Cambridge University, niveli juaj do të jetë A2.

Dhe nëse nuk jeni i sigurt mos u shqetësoni aspak, ne ju ofrojmë një PROVIM FALAS ku matet niveli juaj i gjuhës Angleze. Gjithashtu, duke biseduar personalisht me një nga profesorët tanë të trajnuar në USA & Angli, ju keni mundësinë të informoheni mbi suksesshmërinë e trajnimeve me paketën iSpeak: English. Përdorni një nga ikonat e mëposhtme për tu lidhur me ne ose nëse dëshironi të rregjistroheni në ITK.

Çfarë Ofron Programi për Elementary:

iSpeak: English për Elementary ka për synim përmisimin e gjuhës duke theksuar përdorimin e metodave më të fundit të mësimdhënies që ofrohen në Institutet Universitare më në zë me të cilat ITK mban lidhje të vazhdueshme akademike. Në trajnimin e vazhdueshëm të studentëve në gjuhën Angleze prioritet merr qëllimi personal i çdo individi duke ofruar kështu klasa me jo më shumë se 8 veta dhe të grupmoshave të përbashkëta.

Trajnimi në klasat e ITK-së ofrohet nga pedagogë të cilët insistojnë në përdorimin e theksit Amerikan dhe Britanik, fjalor bashkë-bisedues kontemporar, mësimdhënie të Integuar me mjete Vizuale në klasë dhe mësim Online & Kompjuter në shtëpi. Për më tepër, metodat variojnë sipas grupmoshave & kërkësave pedagogjike të vetë studentit.


Grupmosha

Fëmije

Gjuha Angleze per femijet

ITKids Anglisht:

ITKids është perfeksionuar si një sistem pedagogjik për mësimin e Anglishtes te fëmijët e moshave 6 deri në 11 vjeç duke angazhuar kuriozitetin e fëmijës për mësimin pa lodhje të gjuhëve të huaja.

Teen

Gjuha Angleze per te rinje

English for TEEN:

English for TEEN synon të trajnojë moshat 12 deri në 17 vjeç duke ofruar një Anglishte me tematikë interesante, e cila tërheq kuriozitetin dhe dëshirën për më shumë dije te kjo moshë.

Student

Gjuha Angleze per student

English for STUDENTS:

English for STUDENTS është pregatitur si një program që kompleton çdo student universitar sot në Shqipëri, falë vizionit arsimor të ITK-së dhe inovacionit në job networking.

end faq

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Kurs Gjuhesh Anglisht Elementary