Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 59

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 61
Anglisht per nivelin mesatar | B2 Intermediate
Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

 

Gjuha Angleze për Intermediate - Nivel B2

Eksperienca e studentëve tanë ka treguar se për të arritur në nivelin mesatar (intermediate) ka qenë e nevojshme që përveçse orëve të shpenzuara në auditorët e ITK-së, ata kanë shpenzuar të tjera orë nën udhëzimet e pedagogëve të ITK-së dhe në tërësi u janë mbledhur 500 deri në 600 orë studimi. Kështu kanë përfituar një fjalor për rreth 3000 fjalë të përgjithshme.

Nëse kërkoni të dini se cili është niveli juaj i gjuhës Angleze atëhere ju duhet PROVIMI FALAS. Gjithashtu, duke biseduar personalisht me një nga profesorët tanë të trajnuar në USA & Angli, ju keni mundësinë të informoheni mbi suksesshmërinë e trajnimeve me paketën iSpeak: English. Përdorni një nga ikonat e mëposhtme për tu lidhur me ne ose nëse dëshironi të rregjistroheni në ITK.

Çfarë Ofron Programi për Intemediate:

iSpeak: English për Intermediate fokusohet në trajnimin e përgjithshëm të studentit në Listening, Speaking, Reading & Writing me qëllim që të formojë një folës të gjuhës Angleze të kompletuar dhe të aftë për të komunikuar në situata të natyrshme. Në trajnimin e vazhdueshëm të studentëve në gjuhën Angleze prioritet merr qëllimi personal i çdo individi duke ofruar kështu klasa me jo më shumë se 8 veta dhe të grupmoshave të përbashkëta.

ITK praktikon metoda interaktive në mësimdhënie me synimin e formimit të gjithëanëshëm të studentit. Sidomos, për nivelin Intermediate, është parësore dhe pjesë e programit tonë të avancuar që metodat në klasë të përfshijnë mësimdhënie audio-vizuale si dhe të inkurajohet pjesëmarrja individuale në lojëra bashkë-biseduese.

 

Grupmosha

Teen

Gjuha Angleze per te rinj

English for TEEN:

English for TEEN synon të trajnojë moshat 12 deri në 17 vjeç duke ofruar një Anglishte me tematikë interesante, e cila tërheq kuriozitetin dhe dëshirën për më shumë dije te kjo moshë.

Student

Gjuha Angleze per student

English for STUDENTS:

English for STUDENTS është pregatitur si një program që kompleton çdo student universitar sot në Shqipëri, falë vizionit arsimor të ITK-së dhe inovacionit në job networking.

Professional

Gjuha Angleze për profesionistë

English for Professionals:

Pjesëmarrja në trajnimet English for Professionals garanton përmirësimin e aftësive të komunikimit, leximit dhe shkrimit profesional, zgjerimin e fjalorit specifik sipas fushave dhe aftësive në takime pune në Anglisht.

end faq

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Kurs Gjuhesh Anglisht Intermediate