Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 59

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 61
Anglisht per nivelin para-mesatar | Niveli B1
Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres


Gjuha Angleze për Pre-Intermediate

Sipas studimeve të bëra nga Instituti i Trajnimeve & Karrierës, rezulton se shumica e studentëve sot në Shqipëri kanë si përparësi përdorimin e gjuhës Angleze mbi nivelin mesatar. Për t'ju përmbushur synimin ITK i trajnon në zgjerimin e fjalorit si dhe aftësitë e komunikimit kompetent në Anglisht. Mos hezitoni aspak të kërkoni një PROVIM FALAS ku matet niveli juaj i gjuhës Angleze. Gjithashtu, duke biseduar personalisht me një nga profesorët tanë të trajnuar në USA & Angli, ju keni mundësinë të informoheni mbi suksesshmërinë e trajnimeve me paketën iSpeak: English. Përdorni një nga ikonat e mëposhtëme për tu lidhur me ne ose nëse dëshironi të rregjistroheni në ITK.

Çfarë Ofron Programi për Pre-Intermediate:

iSpeak: English për Pre-Intermediate synon përgatitjen e gjithanshme të studentit që ka si qëllim të mëtejshëm çertifikimin e Anglishtes si gjuhë të dytë, si çertifikimi IELTS ( ITK është një nga katër qendrat zyrtare të rregjistrimit për IELTS në Shqipëri) ose të tjera çertifikime që ofrohen sot si TOEFL, ESOL, TOEIC, PTE & MICHIGAN.

Në mënyrë që studenti të arrijë nivelin B1, ITK rekomandon dhe përdor teknika mësimdhënie ku përforcohet aftësia e të kuptuarit të përgjithshëm të Anglishtes rreth çështjeve të përditëshme, situata që studenti mund ti hasë në udhëtime jashtë Shqipërisë ku flitet Anglisht, si dhe ato situata ku studenti mund të përshkruaj me fjalët e tij dëshirat dhe temat që i interesojnë më shumë. Për më tëpër studenti trajnohet të fitojë mundësinë që të argumentojë me fjalët e tij opinione dhe plane të së ardhmes. Këto metoda ITK i ofron në bashkëpunim me Institutet Universitare më në zë me të cilat ITK mban lidhje të vazhdueshme akademike. Në trajnimin e vazhdueshëm të studentëve në gjuhën Angleze prioritet merr qëllimi personal i çdo individi duke ofruar kështu klasa me jo më shumë se 8 veta dhe të grupmoshave të përbashkëta.

Grupmosha

Fëmije

Gjuha Angleze per femijet

ITKids Anglisht:

ITKids është perfeksionuar si një sistem pedagogjik për mësimin e Anglishtes te fëmijët e moshave 6 deri në 11 vjeç duke angazhuar kuriozitetin e fëmijës për mësimin pa lodhje të gjuhëve të huaja.

Teen

Gjuha Angleze per te rinje

English for TEEN:

English for TEEN synon të trajnojë moshat 12 deri në 17 vjeç duke ofruar një Anglishte me tematikë interesante, e cila tërheq kuriozitetin dhe dëshirën për më shumë dije te kjo moshë.

Student

Gjuha Angleze per student

English for STUDENTS:

English for STUDENTS është pregatitur si një program që kompleton çdo student universitar sot në Shqipëri, falë vizionit arsimor të ITK-së dhe inovacionit në job networking.

end faq

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Kurs Gjuhesh Anglisht Pre Intermediate