Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 59

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 61
Anglisht per nivelin mbi mesatar | Upper Intermediate C1
Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres
Gjuha Angleze Upper-Intermediate Nivel C1

Përfshirja tërësore në Gjuhën Angleze për ata që synojnë zotërim të nivelit Upper-Intermediate (mbi-mesatar) është bërë e mundur nga ITKdhe Departamentit të Anglishtes për shumë studentë. Ata cilësohen si përdorues të mirë të gjuhës me një fjalor që shkon mbi 4000 fjalë. Niveli Upper-Intermediate synon të pasurojë fjalorin si dhe ndërton një strategji të komunikimit ndërpersonal në Anglisht.

Çfarë Ofron Programi për Upper-Intermediate:

iSpeak: English për Upper-Intermediate është një gërshetim i metodave të Anglishtes së përgjithshme dhe Anglishtes Profesionale. Fokusinë trajnimin e përgjithshëm të studentit në Listening, Speaking, Reading & Writing me qëllim që të formojë një folës të gjuhës Angleze të kompletuar dhe të aftë për të komunikuar në situata të natyrshme. Studenti mund të prezantojë në Anglishte të rrjedhshme argumenta të thjeshta ose të ndërlikuara me fjalët përkatëse të llogjikës së argumentit.

Në shërbim të synimeve përgatitore të studentit që ka si qëllim të mëtejshëm çertifikimin e Anglishtes si gjuhë të dytë, si çertifikimi IELTS (ITK është një nga katër qendrat zyrtare të rregjistrimit për IELTS në Shqipëri) ose të tjera çertifikime që ofrohen sot si TOEFL, ESOL, TOEIC, PTE & MICHIGAN, ITK ka ndërtuar module unike suksesi.

Grupmosha

Teen

Gjuha Angleze per te rinje

English for TEEN:

English for TEEN synon të trajnojë moshat 12 deri në 17 vjeç duke ofruar një Anglishte me tematikë interesante, e cila tërheq kuriozitetin dhe dëshirën për më shumë dije te kjo moshë.

Student

Gjuha Angleze per student

English for STUDENTS:

English for STUDENTS është pregatitur si një program që kompleton çdo student universitar sot në Shqipëri, falë vizionit arsimor të ITK-së dhe inovacionit në job networking.

Professionals

Gjuha Angleze per profesione

English for Professionals:

Pjesëmarrja në trajnimet English for Professionals garanton përmirsëimin e aftësive të komunikimit, leximit dhe shkrimit profesional, zgjerimin e fjalorit specifik sipas fushave dhe aftësive në takime pune në Anglisht.

end faq

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Kurs Gjuhesh Anglisht Upper Intermediate