Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Gjermanisht Niveli B1

Sapo ka filluar! 25 Seanca nga 120 Min Apliko Tani
Lektor
Endrit Mulaj
Endrit Mulaj

Pedagog / Mësues i Gjuhës Gjermane

Sapo ka filluar kursi i Gjuhës Gjermane për nivelin B1 - Mesatar. Kursi zhvillohet me metoda interaktive duke përdorur mjetet e fundit të teknlogjisë për dëgjimin, leximin dhe shkrimin. Libri i përdorur për këtë kurs është CORNELSEN. Kursi zhvillohet sipas standarteve të CEFR (Common European Framework of Reference for Foreign Languages). Kursi do të zhvillohet në 25 Seanca nga 120 minuta, frekuenca e numrit të seancave dhe orari i zhvillimit të kursit do të përcaktohet nga Grupi.

Kushdo që nuk ka pasur ndonjëherë kontakt me gjuhën Gjermane por edhe ata persona që kanë pasur një kontakt shumë të pakët me të komunikuarit në gjuhën Gjermane quhen fillestar dhe i përkasin nivelit A1.

Megjithatë kushdo që nuk është i sigurt për nivelin të cilit i përket atëhere ju duhet vetëm të na kontaktoni me format e mëposhtme dhe të rregjistroheni nëpërmjet Internetit ose pranë ambjenteve tona në mënyrë që të bëni një test pranë ITK-së dhe të siguroheni për nivelin të cilit i përkisni.Kontaktoni

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Kurs Gjuhesh Gjermanisht