Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 59

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 61
Trajnime te gjuhes Gjermane per nivelin fillestar
Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Gjermanisht per fillestar


Gjuha Gjermane për Fillestar - Nivel A1

Kushdo që nuk ka pasur ndonjëherë kontakt me gjuhën Gjermane por edhe ata persona që kanë pasur një kontakt shumë të pakët me të komunikuarit në gjuhën Gjermane quhen fillestar dhe i përkasin nivelit A1.

Megjithatë kushdo që nuk është i sigurt për nivelin të cilit i përket atëhere ju duhet vetëm të na kontaktoni me format e mëposhtme dhe të rregjistroheni nëpërmjet Interentit ose pranë ambjenteve tona në mënyrë që të bëni një test pranë ITK-së dhe të siguroheni për nivelin të cilit i përkisni.

Ç'farë Ofron Programi për Fillestar:

Në nivelin A1 ju mund të mësoni të komunikoni në një mënyrë të lehtë për nevojat specifike ( p.sh. prezantime të thjeshta, ushqime dhe pije, të kryerit pazar, strehimi etj). Ju mund të mësoni disa struktura shumë të thjeshta gramatikore.

Mësimi zhvillohet në klasa jo më shumë se 6 nxënës dhe me medota të ndryshme të cilat variojnë nga grupmoshat dhe kërkesat e studentëve. Proçesi zhvillohet me mjete vizuale dhe kompjuterike në mënyrë që mësimi të jetë sa më interaktiv dhe atraktiv. Fokusi gjatë mësimit do të jetë në katër aspektet kryesore të gjuhës: të lexuarit, të shkruarit, të dëgjuarit dhe të folurit por jo vetëm sepse mësimi do të ndërthuret edhe me askekte të tjera gjithmonë në varësi të grupmoshës ku mund të jenë: kultura Gjermane, studimi në Gjermanietj.

Niveli fillestar A1 i gjuhës Gjermane zhvillohet në 50 orë mësimi ku çdo seancë mund të jetë 90 minuta, por gjithmonë kjo varion nga preferencat e studentëve. Mësimi mund të zhvillohet në grupe jo më shumë se 6 persona, individuale dhe me frekuenca të ndryshme në varësi të studentëve.

Grupmosha

Fëmijë

Gjuha Gjermane per femijet

ITKids Gjermanisht:

ITKids është perfeksionuar si një sistem pedagogjik për mësimin e Gjermanishtes te fëmijët e moshave 5 deri në 10 vjeç duke angazhuar kuriozitetin e fëmijës për mësimin palodhje të gjuhëve të huaja.

Adoleshent

Gjuha Gjermane per te rinje

Gjermanisht për adoleshent:

Deutsch për Adoleshent synon të trajnojë moshat 10 deri në 18 vjeç duke ofruar një Gjermanishte me tematikë interesante, e cila tërheq kuriozitetin dhe dëshirën për më shumë dije te kjo moshë.

Student

Gjuha Gjermane per student

Gjermanisht për STUDENT:

Deutsch për STUDENT është pregatitur si një program që kompleton çdo student universitar sot në Shqipëri, falë vizionit arsimor të ITK-së dhe inovacionit në job networking.

end faq

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Kurs Gjuhesh Gjermanisht Fillestar