Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 59

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 61
Trajnime te gjuhes gjermane per nivelin A2 Fillestar i Avancuar
Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres
Gjuha Gjermane për Fillestar i Avancuar - Nivel A2

Në nivelin A2 – fillestar i avancuar bën pjesë kushdo që ka pasur kontakt bazë me gjuhën Gjermane dhe ka pasur mundësi të bëjë biseda të shkurtra dhe të thjeshta por e ka ndjerë vështirësinë në komunikim dhe në vazhdimin e bizedës.

Gjithësesi në qoftë se do të keni dëshirë dhe nevojë për të mësuar gjuhën Gjermane dhe keni pak njohuri rreth saj por nuk jeni të sigurt për nivelin të cilit i përkisni atëherë ju mund të jepni një testim në ITK dhe të mësoni se cilit nivel i përkisni.

Ç'farë Ofron Programi për Fillestari Avancuar:

Në nivelin A2, ju mund të komunikoni në një mënyrë të thjeshtë në situata tipike të përditshme dhe të realizoni takime të shkurtra. Ju mund të përdorni struktura të thjeshta gramatikore të sakta.

Ashtu si në të gjitha nivelet e tjera mësimi zhvillohet në klasa me jo më shumë se 6 persona dhe me metoda interaktive dhe digitale që të ju ndihmojnë ju të mësoheni me shkrimin, dëgjimin, leximin dhe të folurit.

Me përfundimin e nivelit A2 ju të keni një fjalor me rreth 1500 fjalë të gjuhës Gjermane, do të mësoni fojle të rregulta dhe të parregullta dhe fraza ndihmëse të Gjermanishtes së përditshme. Gjithashtu jo do të arrini të keni një shqiptim dhe pronuncim të ndërtuar teknikisht dhe me vendosje të rregullt të theksit.

Gjithashtu ju do të mund të lexoni gazetat, të kuptoni strukturën e fjalive të shkruajtura, të lexoni udhëzime të lirshëm, të shkruani urime dhe përgëzime pa gabime.

Grupmosha

Fëmijë

Gjuha Gjermane per femijet

ITKids Gjermanisht:

ITKids është perfeksionuar si një sistem pedagogjik për mësimin e Gjermanishtes te fëmijët e moshave 6 deri në 11 vjeç duke angazhuar kuriozitetin e fëmijës për mësimin palodhje të gjuhëve të huaja.

Adoleshent

Gjuha Gjermane per te rinje

Gjermanisht për adoleshent:

Deutsch për Adoleshent synon të trajnojë moshat 12 deri në 17 vjeç duke ofruar një Gjermanishte me tematikë interesante, e cila tërheq kuriozitetin dhe dëshirën për më shumë dije te kjo moshë.

Student

Gjuha Gjermane per student

Gjermanisht për STUDENT:

Deutsch për STUDENT është pregatitur si një program që kompleton çdo student universitar sot në Shqipëri, falë vizionit arsimor të ITK-së dhe inovacionit në job networking.

end faq

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Kurs Gjuhesh Gjermanisht Fillestar i Avancuar