Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 59

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 61
Trajnime te gjuhes Gjermane per nivelin e Avancuar
Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres
Gjuha Gjermane për Nivelin e Avancuar - C1

Në nivelin e avancuar C1 bëjnë pjesë pothuajse të gjithë Gjermanisht-folësit deri në moshën 18 vjeç që e kanë Gjermanishten si gjuhë amtare. Niveli i avancuar synon të pasurojë fjalorin tuaj dhe strukturën gramatigore që të mund të komunikoni edhe për gjëra spontane.

Për të bërë pjesë në nivelin e avancuar C1 duhet të kesh një fjalor me të paktën 4000 fjalë. Nëse ju doni të dini nëse i përkisni këtij niveli apo jo na kontaktoni që të bëni një provim pranë qendrës sonë dhe të testoni aftësitë tuaj në Gjuhën Gjermane.

Ç'farë Ofron Programi për të Avancuar:

Në programin e gjuhës Gjermane për nivelin e avancuar do të ketë një ndërthurje të Gjermanishtes së përgjithshme dhe asaj profesionale dhe dialektikore. Ky program synon që të formojë folës të një shkalle të lartë të gjuhës Gjermane me strukturë të saktë dhe të fortë gramatikore.

Me përfundimin e nivelit të avancuar C1 ju do të keni një fjalor me mbi 4000 fjalë, do të mund të përdorni sinonime dhe antonime deri në 3 shkallë, do të njihni shumicën e foljeve të rregullta dhe të parregullta, do të mund të përdorni shprehje dhe fraza të Gjermanishtes së përditshme dhe asaj profesionale.

Gjithashtu ju do të jeni të aftës të degjoni me lehtësi biseda të grupeve të treta të ndërtoni fjali shpjeguese dhe kushtëzuese të ndërlikuara dhe të shpjegoni situata dhe probleme të ndërlikuara ose teknike. Gjithashtu ju do të mund të lexoni dhe shkruani pa gabime tekste dhe fjali specifike dhe akademike me disa lidhëza dhe të gjatësive të ndryshme.

Grupmoshat

Adoleshent

Gjuha Gjermane per te rinje

Gjermanisht për adoleshent:

Deutsch për Adoleshent synon të trajnojë moshat 12 deri në 17 vjeç duke ofruar një Gjermanishte me tematikë interesante, e cila tërheq kuriozitetin dhe dëshirën për më shumë dije te kjo moshë.

Student

Gjuha Gjermane per student

Gjermanisht për STUDENT:

Deutsch për STUDENT është pregatitur si një program që kompleton çdo student universitar sot në Shqipëri, falë vizionit arsimor të ITK-së dhe inovacionit në job networking.

Profesionist

Gjuha Gjermane per Profesioniste

Gjermanisht për profesione:

ITK ofron trajnime profesionale të gjuhës gjermane për një pjesë të madhe të fushave operative. Programi i trajnimit dhe medota e tij është e specifike për secilin nga profesionet dhe materialet shtesë...

end faq

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Kurs Gjuhesh Gjermanisht I Avancuar