Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 59

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 61
Trajnime te gjuhes Gjermane per nivelin e avancuar akademik
Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres
Gjermanishtja për Nivelin e Avancuar Akademik

Nga vetë titulli dhe emërtimi i këtij niveli kuptohet qartë se kush bën pjesë tëk ky nivel si Gjermanisht folës. Studentë të këtij niveli cilësohen ata student të cilët kanë një fjalor mjaft të pasur me mbi 5000 fjalë. Ne synojmë që me anë të trajnimit në këtë nivel studentët ta pasurojnë më tej fjalorin e tyre dhë të kenë një përfshirje tërësore në gjuhën Gjermane të përgjithshme dhe të specializuar në dëgjim, të folur, lexim dhe shkrim.

Ç'farë Ofron Niveli e Avancuar Akademik:

Programi i trajnimit të gjuhës Gjermane për nivelin e avancuar akademik ka si synym që ti kalojë studentët nga niveli i avancuar një hap më tëj në një nivel më profesional dhe më akademik duke pasuruar fjalorin e tyre që ti ndihmojë ata që të kenë një komunikim të mirë në jetën e përdirshme dhe në marrëdhënie pune.

Ky program është i fokusuar në katër kontekstet e një gjuhe. Me përfundimin e nivelit akademik të avancuar ju do të keni një fjalor me mbi 5000 fjalë dhe do të mund ti përdorni ato pa gabime dhe të mirë strukturuara nga ana gramatikore. Gjithashtu ju do të mund të lexoni, të dëgjoni dhe shkruani tekste akademike dhe profesionale shumë lehtë. Niveli i avancuar akademik C2 ju lejon ju të jeni pjesë e çdo bisede dhe takimi i bërë në gjuhën Gjermane.

Me përfundimin e këtij niveli ju do të mund të merrni edhe pikët maksimale në testet për çerfikimin e gjuhës Gjermane si: TELCDAF, TELCDAZ ose ÖSD.

Grupmoshat

Adoleshent

Gjuha Gjermane per te rinje

Gjermanisht për adoleshent:

Deutsch për Adoleshent synon të trajnojë moshat 12 deri në 17 vjeç duke ofruar një Gjermanishte me tematikë interesante, e cila tërheq kuriozitetin dhe dëshirën për më shumë dije te kjo moshë.

Student

Gjuha Gjermane per student

Gjermanisht për STUDENT:

Deutsch për STUDENT është pregatitur si një program që kompleton çdo student universitar sot në Shqipëri, falë vizionit arsimor të ITK-së dhe inovacionit në job networking.

Profesionist

Gjuha Gjermane per Profesioniste

Gjermanisht për profesione:

ITK ofron trajnime profesionale të gjuhës gjermane për një pjesë të madhe të fushave operative. Programi i trajnimit dhe medota e tij është e specifike për secilin nga profesionet dhe materialet shtesë...

end faq

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Kurs Gjuhesh Gjermanisht I Avancuar Akademik