Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 59

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 61
Trajnime te gjuhes Gjermane per nivelin B1 mesatar
Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres
Gjuha Gjermane për Nivelin Mesatar - B1

Në nivelin B1 mesatar bëjnë pjesë të gjithë ata persona që kanë pasur kontakt me gjuhën Gjermane dhe kanë njohuri të përgjithshme të gjuhës Gjermane të cilët mund të komunikojnë në mënyrë të thjeshtë për jetën e përditshme.

Më poshtë ju mund të përdorni një nga mënyrat e kontaktit për tu lidhur me ne dhe të merrni informacion më të detajuar rreth gjuhës Gjermane dhe nivelit që ju mendoni se i përkisni ose të informoheni më shumë rreth testimit të përcaktimit të nivelit i cili zhvillohet pranë ambjenteve tona.

Ç'farë Ofron Programi për këtë nivel:

Në nivelin B1 ju mund të mësoni të komunikoni në një mënyrë të thjeshtë dhe koherente në jetën e përditshme, në udhëtime dhe fushën tuaj të interesit. Ju mund të bisedoni rreth përvojave, ambicieve dhe pikpamjeve.

Niveli mesatar B1 i gjuhës Gjermane zhvillohet në 60 orë mësimi ku çdo seancë mund të jetë 90 minuta, por gjithmonë kjo varion nga preferencat e studentëve. Mësimi zhvillohet në grupe jo më shumë se 6 persona ose individual dhe me frekuenca të ndryshme në varësi të studentëve.

Me mbarimin e nivelit B1 ju do të mund të keni mësuar deri në 2000 fjalë të përgjithshme, folje të rregullta dhe të parregullta, fraza ndihmëse dhe shprehje të veçanta. Gjithashtu ju do të keni shqiptim të ndërtuar teknikisht, vendosje të saktë të theksit dhe do të mund të mund të dëgjoni lehtësisht një shkëmbim bisede. Strukturat më të rëndësishme gramatikore ju do të mund ti përdorni saktë. SUKSESE!

Grupmosha

Adoleshent

Gjuha Gjermane per te rinje

Gjermanisht për adoleshent:

Deutsch për Adoleshent synon të trajnojë moshat 12 deri në 17 vjeç duke ofruar një Gjermanishte me tematikë interesante, e cila tërheq kuriozitetin dhe dëshirën për më shumë dije te kjo moshë.

Student

Gjuha Gjermane per student

Gjermanisht për STUDENT:

Deutsch për STUDENT është pregatitur si një program që kompleton çdo student universitar sot në Shqipëri, falë vizionit arsimor të ITK-së dhe inovacionit në job networking.

Profesionist

Gjuha Gjermane per Profesioniste

Gjermanisht për profesione:

ITK ofron trajnime profesionale të gjuhës gjermane për një pjesë të madhe të fushave operative. Programi i trajnimit dhe medota e tij është e specifike për secilin nga profesionet dhe materialet shtesë...

end faq

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Kurs Gjuhesh Gjermanisht Mesatar