Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 59

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 61
Trajnime te Gjuhes Gjermane per Nivelin B2 | Mesatar i Avancuar
Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Gjuha Gjermane për nivelin Mesatar të Avancuar

Për të bërë pjesë në nivelin mesatar të avancuar ju duhet të keni studiar gjuhën Gjermane për jo më pak se 500 orë dhe duhet të dini përafërsisht rreth 2000 - 2500 fjalë dhe të jeni të njohur mirë me kohët e foljeve dhe me shprehje dhe fraza të ndryshme ndihmëse.

Megjithatë në qoftë se ju nuk ju vjen në ndihmë paragrafi i parë për ta përcaktuar nivelin tuaj të gjuhës Gjermane do të ju duhet të bëni një test me shkrim i cili zgjat deri në 2 orë e 30 minuta dhe një test me gojë që zgjat 20 minuta.
Këtë test ju mund ta bëni pranë ITK-së.

Ç'farë Ofron Programi për Nivelin B2:

Gjatë orëve të mësimit për nivelin B2 të gjuhës Gjermane ju do të keni mundësi të njiheni dhe plotësohi shumë mangësi në të folurit, dëgjimin, shkrimin dhe të lexuarit e gjuhës suaj të preferuar.

Me mbarimin e nivelit B2 ju do të keni mësuar përafërsisht 3000 fjalë dhe do të jeni të njohur me sinonime dhe antonime deri në 2 shkallë. Gjithashtu ju do të mund të zgjedhoni folje të rregullta dhe të parregullta dhe të përdorni shumë mirë fraza dhe shprehje ndihmëse të gjuhës Gjermane. Të folurit dhe dëgjimi juaj do të përmirësohet ndjeshëm saqë ju do të keni një pronuncim të mirë ndërtuar teknikisht, do të vendosni theksin e saktë në fjalë ose fjali, do të bëni lehtësisht biseda të ndryshme dhe do të dëgjoni me lehtësi biseda nga një grup i tretë.

Me mbarimin e nivelit B2 ju do të mund të lexoni lehtësisht tekste akademike dhe të kuptoni strukturën e ndërtimit të fjalive dhe të shkruani esse të ndryshme dhe fjali shpjeguese dhe argumentuese me shumë lidhëza dhe gjatësi të ndryshme

Grupmoshat

Adoleshent

Gjuha Gjermane per te rinje

Gjermanisht për adoleshent:

Deutsch për Adoleshent synon të trajnojë moshat 12 deri në 17 vjeç duke ofruar një Gjermanishte me tematikë interesante, e cila tërheq kuriozitetin dhe dëshirën për më shumë dije te kjo moshë.

Student

Gjuha Gjermane per student

Gjermanisht për STUDENT:

Deutsch për STUDENT është pregatitur si një program që kompleton çdo student universitar sot në Shqipëri, falë vizionit arsimor të ITK-së dhe inovacionit në job networking.

Profesionist

Gjuha Gjermane per Profesioniste

Gjermanisht për profesione:

ITK ofron trajnime profesionale të gjuhës gjermane për një pjesë të madhe të fushave operative. Programi i trajnimit dhe medota e tij është e specifike për secilin nga profesionet dhe materialet shtesë...

end faq

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Kurs Gjuhesh Gjermanisht Mesatar i Avancuar