Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Kërkesa Specifike për Trajnimet Profesionale
Emri i Kompanisë (*)
Invalid Input
Personi i Kontaktit (*)
Invalid Input
Nr. Telefoni (*)
Invalid Input
Përcaktoni temën dhe numrin e pjesëmarrësve
1. Trajnimi i Kërkuar dhe Nr i pjesëmarrësve
Invalid Input
Niveli i Pjesmarrësve
Invalid Input
2. Trajnimi i Kërkuar dhe Nr i pjesëmarrësve
Invalid Input
Niveli i Pjesmarrësve
Invalid Input
3. Trajnimi i Kërkuar dhe Nr i pjesëmarrësve
Invalid Input
Niveli i Pjesmarrësve
Invalid Input
Cilat ditë janë më të përshtatshme për zhvillimin e trajnimit?


Invalid Input
Cilat orar është më i përshtatshme për zhvillimin e trajnimit?

Invalid Input
Përcaktoni Ambjentin ku do të Zhvillohet Trajnimi
Ambjenti ku do të zhvillohet trajnimi


Invalid Input
Ju lutemi zgjidhni shërbimet e tjera që dëshironi të ofrohen nga ITK

Invalid Input
Kërkesa të tjera specifike
Invalid Input
  

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Kerkesa per Trajnime Profesionale