Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

20 Maj 2013 Kontributi Social

Të dashur prindër, miq dhe partnerë,

Sot me date 28/01/2013, ITK GROUP se bashku me Fshatin SOS Shqiperi, ka prezantuar së fundmi Programin ITKids. ITKids ka për synim të sigurojë cilësi superiore në programet pas-shkollore, ofrojë pasurimin e programeve edukative dhe rekreative për fëmijët përpara dhe pas shkollës, në ditët pushim dhe gjatë verës. ITK Group, gjatë vitit të kaluar ka mbeshtetur femijet me programet pas-shkollore të cilat vazhdimisht kanë rritur rezultatet e fëmijëve pjesëmarrës.

20 Maj 2013 Kontributi Social

JEP KONCERTIN E MADH JUBILAR NË KUADËR TË

100 VJETORIT TË PAVARËSISË NËN DREJTIMIN E DIRIGJENTIT MË TË MADH TË SKENAVE BOTËRORE

MAESTRO ALDO CECCATO

Orkestra Rinore Shqiptare

Për herë të parë Orkestra Rinore Shqiptare më date 26 Nendor 2012, shfaqet për publikun Shqiptar e më gjerë, në një koncert të madh sinfonik që do të zhvillohet në kuadër të 100 vjetorit të Pavarsisë, nën dirigjimin e të famshmit Maestro Aldo Ceccato i cili mban titullin e lartë “Cavaliere di Gran Croce”.

Ky Koncert në të cilin do të marrin pjesë edhe eksponentët më të spikatur të Orkestres Rinore Italiane si dhe koncertistë nga trevat mbarë shqiptare, është preludi i pjesëmarrjes së artistëve të rinj shqiptarë në Federaten Europiane te Orkestrave Rinore (EFNYO) hap ky i domosdoshëm e dinjitoz për artin shqiptar.

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Kontributi Social