Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

ITK me një dizajn unik

20 Maj 2013 Oferta dhe Lajmerime
ITK me nje dizajn te ri

Përfundon me sukses projekti i Insitutit të Trajnimeve dhe karrierës për ndërtimin e faqes së re të internetit me një dizajn unik dhe krej ndryshe, e lehtë për tu naviguar dhe e përshtatshme për versionet mobile android, IOS, ëidoës phone dhe për të gjitha tablet të versioneve të ndryshme. Në këtë faqe të re ju të keni mundësi të njiheni me ITK, stafin e saj dhe të gjitha mundësitë që ju ofrohen në ITK. Gjithashtu ju do të mund të merrni dhe informacion të plotë për të gjitha shërbimet që ofron ITK për fëmijët, nxënësit, studentët dhe profesionistët e fushave të ndryshme.

Me dëshirë të madhe do të presim çdo sugjerim tuajin për përmirësimin e vazhdueshëm të kësaj faqeje. Në faqe gjithashtu ju do të mund të gjeni seksionin e blogu me artikuj të shkruar nga stafi i ITK por gjithashtu ky seksion do të jetë i hapur edhe për publikime nga vizitorët të cilët do të mund ti postojnë këto publikime duke i dërguar në This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Gjithashtu më vonë ITK do të prezantojë tek edhe forumin e ITK për të cilin ju do të lajmëroheni sapo të jetë gati, tek i cili ju do të mund të gjeni informacione të ndryshme për universitet, shkollat dhe profesionet e ndryshme dhe gjithashtu do të mund të ndani opinionet, eksperiencat tuaja me antarët e tjerë të forumit.

MOS HARRONI! DIKU Në FAQE ëSHTë FSHEHUR NJë NUMëR TELEFONI DHE AI Që TELEFONON I PARI DO Të PëRFITOJë NJë PRAKTIKë PUNë Në DEPARTAMENTIN E MARKETINGUT PRANë ITK-Së PëR NJë PERIUDHë 3 MUJORE. Por edhe për ata që nuk do të mund ta gjejnë nuk duhet ti humbasin shpresa sepse pas pak kohësh do të zhvillohet konkursi i blogut nga i cili do të dalin 2 fitues të tjerë për praktika pune. ITK është sigurisht suksesi juaj!

ITK falenderon të gjithë stafin për ndihmë dhe punën e palodhshme!

Lexuar 1641 here
Artikuj te tjere ne kete kategori: Qendër e Autorizuar Testimi »

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Oferta dhe Lajmërime ITK me një dizajn unik