Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Qendër e Autorizuar Testimi

20 Maj 2013 Nga itk-albania Oferta dhe Lajmerime
ITK Qender testimi per Microsoft

ITK aprovohet si qendër testimi nga CERTIPORT. ITK listohet si një qendër testimi nga Certiport për testimin dhe çertifikimin e njohurive tuaj në disa nga fushat më të përdorura të teknologjisë së informacionit prej kompanive më të mëdha të globit.

Në ITK ju do të keni mundësi të trajnoheni për disa specializime në fushën e IT siç është: Programimi JAVA, Art dhe Web Design, Excel dhe SharePoint por ju do të keni mundësi të testoni njohuritë tuaja në ITK dhe të çertifikoheni nga Microsoft Corporation

si Microsot Office Specialist, Expert ose Master ose MTA (Microsoft Technology Associate) do të mund të çertifikoni njohuritë tuaja në fushën e komunikimit vizual digital nga Adobe për Photoshop, Dreamweaver, Premier etj. Të tjera çertifikimi janë edhe nga Autodesk për Autocad dhe Auto Inventor, Internet and Computing Core, HP ATA dhe CompTia.

Për më shumë informacion rreth përmbajtjes së secilit nga çertifikimet ose trajnimet e ITK në fushën e Teknologjisë së informacionit navigoni në faqen përkatëse duke klikuar këtu.

Instituti i Trajnimeve dhe Karrierës – Kredenciali Juaj!

Lexuar 1296 here
Artikuj te tjere ne kete kategori: « ITK me një dizajn unik Ofertë për JAVA »

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Oferta dhe Lajmërime Qendër e Autorizuar Testimi