Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Ofertë për JAVA

20 Maj 2013 Nga itk-albania Oferta dhe Lajmerime
Oferte per Kursin Java

A po programoni? A doni të programoni? A përdorni JAVA? Atëherë doni të përdorni JAVA…

Instituti i Trajnimeve dhe Karrierës vjen këtë rradhë me një SUPER OFERTë për Kursin JAVA. 22 Seanca intensive nga 120 minuta për seancë për gjuhën e programimit më të populluar në planet JAVA për vetëm 20.000 All.

Kursi jepet nga profesionistë dhe ekspertë

të JAVA-s të cilët kanë studiuar dhe punuar në Itali & SHBA

SUPER SHANS!

Kjo ofertë për kursin JAVA shoqërohet me një testim falas në një nga paketat Microsoft Office ku ju mund të çertifikoheni si Microsoft Office Specialist (Çertifikatë kjo e lëshuar nga vetë MICROSOFT)

ITK është qendër e autorizuar testimi për paketat MOS, MTA (Microsoft Technology Associate), ADOBE, COMPTIA, AUTODESK, HP ATA dhe IC3.

Për Regjistrimet dhe Informacion më të gjerë rreth kursit dhe çmimeve na shkruani në: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lexuar 1583 here

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Oferta dhe Lajmërime Ofertë për JAVA