Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Financa 5 dhe Alpha Business

20 Maj 2013 Nga itk-albania Oferta dhe Lajmerime
Financa 5 dhe Alpha Business

ITK ofron dy trajnime në një paketë të vetme - Financa 5 dhe Alpha Business në një trajnim për të gjithë të interesuarit që dua të plotësojnë njohuritë e tyre në fushën e Financë Kontabilitet.

Profesionistë të rinj, mësoni të regjistroni transfertat dhe të ndërtoni raporte biznesi. Për të qënë gati për tregun e punës, për të pasur eksperiencën e duhur, ITK Albania ofron programet Financa 5 dhe Alpha në një paketë vetme,10 seanca nga 2 ore per cdo seance.

Programi nis me konceptet bazë në kontabilitet,

me plotësimin dhe kontabilizimin e dokumentave bazë të arkës, bankës, magazinës, shitjeve, blerjeve, listëpagesave, ditarëve, formularëve të deklarimit të detyrimeve tatimore, bilancit dhe pasqyrave financiare. Këto programe ju shërbejnë për regjistrimin, kontrollin dhe mbajtjen e llogarive dhe të dokumentave financiare si dhe për të qënë sa më profesional për kontrollin e të ardhurave dhe shpenzimeve, duke ju hapur në këtë mënyrë dyert për punësimin tuaj.
Lexuar 2817 here
Artikuj te tjere ne kete kategori: « Ofertë për JAVA Youth in Action Drymades »

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Oferta dhe Lajmërime Financa 5 dhe Alpha Business