Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Hapet Shkolla Verore në ITK

03 Qershor 2013 Nga ITK Albania Oferta dhe Lajmerime
Shkolla Verore per femijet deri ne 15 vjec

Instituti i Trajnimeve dhe Karrierës hap rregjistrimet për shkollën verore për fëmijët e moshave nga 6 deri në 15 vjeç.

Programe akademike, argëtuese dhe kulturore të përshtatura sipas moshave në zhvillim social, shkencor dhe psikomotorr. Mësime të gjuhëve të huaj Anglish dhe Gjermanisht të ndërthurura me artin, kompjuterin dhe teatrin. Gjithashtu programe të ndryshme sportive si basketboll, futboll, pishina dhe eskurione të ndryshme në vënde piktoreske, kulturore dhe turistike.

Duke naviguar në linkun e mëposhtëm ju do të njiheni me programin e Shkollës Verore që ofron ITK këtë sezon.

Kliko për më shumë informacion për shkollat verore

Lexuar 1964 here

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Oferta dhe Lajmërime Hapet Shkolla Verore në ITK