Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Seminar mbi kulturën Amerikane

03 Qershor 2013 Nga ITK Albania Oferta dhe Lajmerime
Seminar mbi kulturen punesimin dhe shkollimin ne Amerike

Instituti i Trajnimeve dhe Karrierës organizon në datën 13 Qershor, 2013, në orën 14:00 seminar kulturor-edukativ ‘Kultura Amerikane, Oklahoma dhe Universitetet e Saj’ për studentë dhe qytetarë të interesuar mbi kulturën sociale të popullit Amerikan, dhe veçanërisht të shtetit të Oklahomës dhe universiteteteve që gjenden aty. Seminari është falas dhe në vazhdimësinë e eventeve të organizuara nga ITK për studentët dhe profesionistët Shqiptarë.

Seminari do drejtohet nga Gregory dhe Linda Meyer, të dy me banim në Oklahoma, të diplomuar në Sociologji-Histori dhe Punë Sociale (Early childhood development), respektivisht. Moderator do jenë Fatos Tarifa dhe Elton Shanaj, duke ofruar formatin ku publiku të jetë pjesë e bashkëbisedimit.

Seminari do mbahet në ambjentet e Universitetit Europian të Tiranës, Salla 209 ‘At Zef Pëllumbi’ dhe do zhvillohet kryesisht në Anglisht.

Instituti i Trajnimeve dhe KarrieresUniversiteti Europiane i Tiranes

Janë të lutur të gjithë personat e interesuar për pjesëmarrje që të konfirmojnë interesimin e tyre duke përdorur formën e komentit më poshtë.

Për çdo pyetje apo informacion mund të na kontaktoni këtu ose në formën e komentit më poshtë! Ju mirëpresim!

Lexuar 2922 here

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Oferta dhe Lajmërime Seminar mbi kulturën Amerikane