Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

A ju pëlqen Gjermania? Edhe në Shtator

30 Qershor 2013 Oferta dhe Lajmerime

Seminar i hapur mbi Orientimin Universitar dhe Punësimin në Gjermani

Data 06 Shtator – 17:00 – 18:00

Tek Instituti i Trajnimeve dhe Karrierës – Rr. e Elbasanit pranë Ambasadës Amerikane

Një ndër vendet me ekonomi më të fuqishme, një ndër shtetet më të zhvilluara dhe me influencë politike më të lartë. Ka shumë të rinjë që kanë aplikuar dhe dëshirojnë të studiojnë në vendet Gjermanisht-folëse por në shumë raste këtyre të rinjve ju mungon një pjesë e madhe e informacionit për Gjermaninë, universitetet, kërkesat dhe kushtet që nevojitet të plotësohen për të pasur një aplikim të suksesshëm. E gjithë kjo mungesë informacioni çon në dështimin e këtyre aplikimeve të të rinjve Shqiptarë dhe dekurajimin e tyre për të aplikuar në vazhdimsi për studime në vendet Gjermano-folëse

Në kuadër të kërkesave të mëdha për gjuhën Gjermane dhe për të vazhduar studimet universitare, master ose për të punuar në vendet Gjermano-folëse Holta Pilz – Lami do të organizojë një seminar të hapur në ambjentet e ITK-së. Seminar ka si qëllim orientimin Universitar dhe shpërndarjen e informacionit të nevojshëm për të gjithë ata persona që aspirojnë të studiojnë ose punojnë në Gjermani dhe vendet Gjermano-Folëse.

Janë të mirë pritur të gjithë. Për më shumë informacion NA KONTAKTONI

Lexuar 3039 here

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Oferta dhe Lajmërime A ju pëlqen Gjermania? Edhe në Shtator