Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Hollywood English | Fillon me 28 Tetor

11 Tetor 2013 Nga Oferta dhe Lajmerime

Mësoni Anglisht përmes Filmit dhe Letërsisë

Në vijim të strategjisë për non-formal learning të gjuhës angleze ITK ju fton të rregjistroheni për kursin Mëso Anglisht përmes Filmit & Letërsisë

English with Film & Literature është ndërtuar specifikisht për ata studentë të interesuar për mësimin e gjuhës angleze me metoda jo-tradicionale (non-formal learning). Qëllimi i këtij kursi është që të arrihet asimilimi i gjuhës duke e ndërtuar atë në baza interesi të drejtpërdrejtë, siç është filmi dhe letërsia. Kurrikula e këtij kursi lejon një larmishmëri të gjërë zgjedhjeje të letërsisë për diskutime në klasë si dhe të filmave artistik që do përdoren si material mësimi. Letërsia që do ofrohet për studim do jetë e formatit tekst dhe audio (e inçizuar nga folës me theks Amerikan), për të stimuluar si dëgjimin, ashtu edhe leximin e gjuhës angleze. Aspekti i të folurit dhe të shkruajturit do praktikohet në klasë.

Struktura e Kursit

Kohëzgjatja: 8 Javë

Frekuenca: 2 herë / javë - 120 minuta

Çmimi për pjesmarrje: 50 Euro

Materialet mësimore

Pjesëmarrësi do të zgjedhi dy nga librat e mëposhtëm të ofruara nga ITK në format tekst dhe audio (të lexuara nga folës autokton të gjuhës angleze.)

Librat Letrarë dhe Historik

The Picture Of Dorian Gray

The Picture Of Dorian Gray
nga Oscar Wilde

Love and Friendship nga Jane Austen

Love and Friendship
nga Jane Austen

Dubliners nga James Joyce

Dubliners
nga James Joyce

Madame Bovary nga Gustave Flaubert

Madame Bovary
nga Gustave Flaubert

The Story of man Kind nga Hendrik van Loon

The Story of man Kind
nga Hendrik van Loon

The Art of War nga Sun Tzu

The Art of War
nga Sun Tzu

Filmat dhe Dokumentarët - Steve Jobs do që ti të mësosh anglisht

iGenius: How Steve Jobs Changed the World

iGenius: How Steve Jobs Changed the World

Dr. Strangelove

Dr. Strangelove

Green Card

Green Card

Enron

Enron

Lexuar 3880 here

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Oferta dhe Lajmërime Hollywood English | Fillon me 28 Tetor