Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Mos humbisni asgjë


LAJMËRIME & OFERTA!
Sign up

Kush janë benefitet e abonimit?

  • Njihu i pari me lajmërimet më të fundit
  • Përditësohu me promocionet tona sapo ato të publikohen
  • Merrni pjesë konkurse dhe evente
  • Përmirësoni aftësitë Tuaja profesionale
  • Bëhu pjesë e komunitetit të ITK

Mos harroni të regjistroheni në mënyrë që të merrni informacione e fundit!

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Oferta & Lajmërime