Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Kurs për Web-Design

Se Shpejti Seanca: 20 Nga: 90 min Apliko Tani
Lektor
Matilda Shushari
Matilda Shushari

Pedagoge e Departamentit te Programimit

Se Shpejti fillon kursi për Web-Design. Mësoni se si ndërtohen faqen e internetit dhe bëhuni pjesë e saj që navigoni çdo ditë me anë Laptopit, SmartPhon-it tuaj apo desktopit. Për tu njohur me programin e kursi mund të vizitoni linkun WebDesign

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Oferta dhe Lajmërime Kurs për Web-Design