Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Kurs për Programet Financa 5 dhe Alpha

24 Nëntor 2014 Seanca: 10 Nga: 90 min Apliko Tani
Endrit Mulaj
Eldi Laze Lektor Eldi Laze

Kontabël i Miratuar - Pedagog / Mësues për Kontabilitetin Praktik dhe programet Alpha, Financa dhe Bilanc

Me datë 24 Nëntor 2014 fillon kursi për programet e Administrimit Financiar dhe Kontabël të Kompanisë Financa 5 dhe Alpha Business. Kursi do të ju njohë me hapat që duhen ndjekur për rregjistrimin e një kompanie, rregjistrim e shitjeve, blerjeve më specifikisht do ti gjeni në programin e trajnimit duke klikuar në: Financa 5 - Alpha Business

Informacion Shtesë:

Çmimi për secilin nga programet është 7500 Lek nëse ndiqet vetëm njëri nga programet dhe nëse ndiqen të dy programet çmimi është 10.000 Lekë për të dy programet. Për më shumë shumë informacion ju lutemi të na kontaktoni duke klikuar këtu

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Oferta dhe Lajmërime Kurs për Programet Financa 5 dhe Alpha