Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Ofertë për programin Financa 5

Ju lutemi plotësoni formën e mëposhte dhe shkruani KODIN E OFERTËS të marrë nga aplikacioni në Facebook ose nëpërmjet Newsletter-it tonë. Faleminderit!

Emri (*)
Invalid Input
Mbiemri (*)
Invalid Input
Adresa e Email (*)
Invalid Input
Telefon / Mobile (*)
Invalid Input
Qyteti ku banoni aktualisht
Invalid Input
Profesioni (*)
Invalid Input
Institucioni
Invalid Input
Kodi i Ofertës (*)
Invalid Input
Dëshiroj të informohem për ofertat promocionale dhe informacion mbi produktet dhe shërbimet e Institutit të Trajnimeve dhe Karrierës
Invalid Input
  

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Ofertë për programet Financa 5 dhe Alpha Business