Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Mbështetje universitare

Instituti i Trajnimeve dhe Karrierës ka dizenjuar një seri programesh përkrahjeje dhe orientimi për studentët e rinj dhe për ata që janë drejt përfundimit të studimeve dhe duan të përgatiten për tregun e punës.

ITK ofron një seri trajnimesh, praktikash pune, ndihmë dhe informacion për detyra kursi dhe tema diplome dhe orientim të vazhdueshem universitar.

Përveç këtyre shërbimeve të zyrë së karrierës që ofrohen falas për të gjithë studentët që rregjistrohen në një nga kurset/trajnimet me pagesë ITK publikon edhe oferta të ndryshme vetëm për student të cilat mund të përfitohen vetëm me paraqitjen e kartës së studentit.

(Shikoni ofertat e fiundit)

Për më shumë informacion mbi zyrën e karrierës dhe çmimeve të kurseve/trajnimeve me pagesë mund të na KONTAKTONI

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Për Studentët