Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres


Warning: Creating default object from empty value in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/content/loadmoduleinarticle/loadmoduleinarticle.php on line 77

Warning: Creating default object from empty value in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/content/loadmoduleinarticle/loadmoduleinarticle.php on line 77
Titulli Data e Krijimit Autori Klikuar
Teknikat e Negociimit 10 Janar 2014 Shkruar nga Gentian Drenova 1045
Komunikimi në Organizatë 10 Janar 2014 Shkruar nga Gentian Drenova 3108
Të Kuptojmë Strategjinë e Marketingut 26 Nentor 2013 2274
66 Metoda për të rritur Shitjet 26 Nentor 2013 1686

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Publikime dhe E-Books