Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres


Warning: Creating default object from empty value in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/content/loadmoduleinarticle/loadmoduleinarticle.php on line 77

66 Metoda për të rritur Shitjet

66 Metoda për të rritur shitjet

Shkarkojeni Falas duke kaluar 5 hapa të shpejt...

Një përshkrim i shkurtër

66 Pika ku një shites duhet të fokusohet për të rritur profesionaliznim e tij dhe për të rritur shanset e mbylljes me sukses të një marrëveshje për shitjen e një produkti/shërbimi. Por jo vetëm për një shites, këto "këshilla" ndihmojnë edhe një blerës për të kuptuar personat të cilët mundohen t'i shesin çdo ditë.

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Publikime dhe E-Books 66 Metoda për të rritur Shitjet