Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres


Warning: Creating default object from empty value in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/content/loadmoduleinarticle/loadmoduleinarticle.php on line 77

Të Kuptojmë Strategjinë e Marketingut

Te Kuptojme Strategjine e Marketingut

Shkarkojeni Falas duke kaluar 5 hapa të shpejt...

Një përshkrim i shkurtër

Një prezantim e vlefshem per te gjithe ata persona qe duan te ndertojne nje strategji marketingu per kompanine e tyre ose kompanine ku punoni. Çfarë është strategjia e marketingut, kush janë elementët përbërës dhe si të përfitojmë nga modele të ndryshme strategjie që mund të përdoren nga një kompani.

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Publikime dhe E-Books Të Kuptojmë Strategjinë e Marketingut