Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Komunikimi në Organizatë

Proçesi i Komunikimit në Organizatë dhe jashtë Saj

Shkarkojeni Falas duke kaluar 5 hapa të shpejt...

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Një përshkrim i shkurtër

Komunikimi në këtë prezantim do të lexoni disa pika mbështetëse për të pas një komunikim sa më efektiv me Eprorët, Punonjësit, Klientët, Partnerët dhe sigurisht edhe në jetë e përditshme të çdo kujt.

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Publikime dhe E-Books Komunikimi në Organizatë