Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Teknikat e Negociimit

Teknikat e Negociimit në Biznes

Shkarkojeni Falas duke kaluar 5 hapa të shpejt...

Një përshkrim i shkurtër

Negociimi është mjeti kryesor për të marrë atë që dëshiron nga të tjerët.Është një komunikim me dy drejtime, i krijuar për të arritur një marrëveshje kurju dhe pala tjetër keni interesa të përbashkëta dhe të kundërta

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Publikime dhe E-Books Teknikat e Negociimit