Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Cfare informacioni mbledhim ne?

Ne mbledhim informacione nga ju kur ju regjistroheni tek faqja jone. Kur ju aplikoni ose regjistroheni tek faqja jone, mund t'ju kerkohet te jepni emrin, e-mailin, adresen postare ose numrin e telefonit.

Per cfare e perdorim ne informacionin tuaj?

Cdo informacion qe ne mbledhim nga ju mund te perdoret ne nje nga menyrat e meposhtme:
  • Per te personalizuar eksperiencen tuaj tek faqja jone (informacioni juaj na ndihmon per t'ju pergjigjur sa me mire nevojave tuaja individuale)
  • Per te permiresuar faqen tone (ne vazhdimisht perpiqemi te permiresojme ofertat ne faqen tone duke u bazuar ne informacionet dhe pershtypjet qe marrim nga ju)
  • Per te permiresuar sherbimin ndaj klientit (Informacioni juaj na ndihmon ne qe ti pergjigjemi ne menyre sa me efektive kerkesave tuaja ndaj sherbimit te klientit dhe nevojave per ndihme)
  • Pe te derguar e-maile periodike

Adresa e e-mailit qe ju jepni per aplikime ose rregjistrime, mund te perdoret per t'ju derguar informacione dhe perditesime qe kane te bejne me rregjistrimin/aplikimin tuaj, gjithashtu per te marre lajme te ndryshme mbi kompanine tone, ndryshime, sherbime te ngjashme ose informacione mbi sherbimet, etj.
Shenim: Nese ju do te donit te anullonit marrjen e e-mailieve ne te ardhmen mund ta beni kete ne cdo kohe duke ndjekur instruksionet qe ne vendosim ne cdo e-mail.

Si e mbrojme ne informacionin tuaj?

Ne implementojme nje varietet masash sigurie per te ruajtur sigurine e informacionit tuaj personal kur ju beni nje rregjistrim ose kur hapni informacionet tuaja personale.

A perdorim ne cookies?

Po (Cookie-t jane skedare te vegjel qe nje faqe ose web site transferon ne hard diskun e kompjuterit tuaj neprmejt shfletuesit te internetit (nese ju e lejoni) dhe mundeson keto faqe te njohin shfletuesin tuaj te internetit dhe te marrin dhe memorizojne informacione te caktuara.

Ne i perdorim cookie-t per te na ndihmuar per te permiresuar ne menyre te vazhdueshme te gjitha sherbimet tona dhe per ta bere faqen tone te internetit sa me te lehte per tu naviguar dhe sa me informuese.

A u japim ne informacione paleve te treta?

Ne nuk shesim ose transferojme paleve te treta informacionin tuaj te identifikimit.Kjo nuk perfshin pale te treta te besuara qe na asistojne ne te operojme faqen tone, drejtojme biznesin tone, ose tju sherbejme ju, deri sa keto pale kane rene dakort ta mbajne kete informacion konfidencial.

Rregullore e Privacise vetem Online

Kjo rregullore online e privacise eshte e vlefshme vetem per informacionin qe ne mbledhim nepermjet faqes tone dhe jo informacionet te mbledhura ne terren.

Kushtet dhe Afatet

Ju lutemi vizitoni gjithashtu faqen e Termave dhe Kushteve te perdorimit te faqes tone tek: http://www.itkalbania.com/kushtet-afatet/

Miratimi juaj

Me perdorimin e faqes tone ju miratoni kete rregullore te privacise.

Ndryshime te Rregullores se Privacise

Nese ne vendosim te ndryshojme rregulloren tone te privacise ne do ti publikojme ato ndryshime ne kete faqe.

Na Kontaktoni

Nese keni ndonje pyetje rreth rregullores se privacise ju mund te na kontaktoni duke perdorur linkun e meposhtem.

Kontako

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Rregullore e Privacisë