Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Shkarkoni broshurën tuaj online
Ju lutemi zgjidhni një ose disa broshura (*)


Invalid Input
Emri (*)
Invalid Input
Mbiemri (*)
Invalid Input
Qyteti ku banoni aktualisht
Invalid Input
Adresa e Email (*)
Invalid Input
Telefon / Mobile (*)
Invalid Input
Dëshiroj të informohem për ofertat promocionale dhe informacion mbi produktet dhe shërbimet e Institutit të Trajnimeve dhe Karrierës
Invalid Input
  

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Shkarkoni Broshurën Tuaj Online