Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 59

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/agjino/public_html/itkalbania.com/plugins/system/authorshipmarkup/authorshipmarkup.php on line 61
Kurse trajnuese te gjuhes angleze per te rinjte
Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

English for TEEN

English for TEENsynon të trajnojë moshat 12 deri në 17 vjeç duke ofruar një Anglishte me tematikë interesante, e cila tërheq kuriozitetin dhe dëshirën për më shumë dije te kjo moshë. Për më tepër, studentët tanë krijojnë kontakte me bashkëmoshatarët e tyre nga e gjithë bota, kjo sepse ITK Group organizon çdo vit Summer Camps (Kampe Verore) në Angli, USA, Gjermani, Francë, si dhe të tjera shtete Europiane.

  • Një pjesë e mirë e nxënësve sot synojnë të studjojnë jashtë Shqipërisë kur mbarojnë gjimnazin. Nga eksperienca e atyre studentëve që sot janë duke u diplomuar në shtete te ndryshme Europiane, apo në USA, na është theksuar se ata do të ishin akoma dhe më të suksesshëm nëse do kishin bërë 1 ose 2 vite të shkollës së mesme në vendet përkatëse. Instituti i Trajnimeve dhe Karrierës është pjesë e organizatave ndërkombëtare në programet Student & Culture Exchange, ku mundësohet shkëmbimi kulturor & studentor midis shteteve tona. Si e tillë, ITK trajnon që herët nxënësit e interesuar ti bashkohen programeve të tilla.
  • Për ata që synojnë të studjojnë jashtë Shqipërisë kur mbarojnë gjimnazin Instituti i Trajnimeve dhe Karrierës dhe Departamenti Anglishtes ka qenë pranë me këshilla, sugjerime dhe trajnimet e nevojshme për të dalë të sukseshëm në zgjedhjen dhe pranimin në Universitet.  Profesorët e Anglishtes, shërbejnë dhe si konsuletë për të formuluar një aplikim që bie në sy. Mbi 90% e studentëve tanë kanë arritur të pranohen në Universitet që renditen në listën e 100 Universiteteve më të mira në botë.
  • Departamenti Anglishtes ka analizuar me hollësi strukturën e provimit të Maturës dhe ka qenë disa herë konsulent në formulimin e pyetësorëve dhe kurrikulës të arsimin parauniversitar. Eksperienca jonë në inovacion na ka dhënë mundësinë që të ofrojmë trajnime efektive në marrjen e notave optimale për nxënësit që sot kanë vështirësi me provimin e Maturës të Lëndës Anglisht. Ne ofrojnë trajnime cilësore për maturantët të cilët duhet të jenë në nivel B1 ose B2 që të dalin suksesshëm në Provim dhe njëkohësisht ju rrisim shancet 10-fish për tu pranuar në degët e tyre të preferuar.

Nivelet për gjuhën angleze

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Teen