Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Gjermanisht Niveli B1

Sapo ka filluar! 25 Seanca nga 120 Min Apliko Tani
Lektor
Endrit Mulaj
Endrit Mulaj

Pedagog / Mësues i Gjuhës Gjermane

Sapo ka filluar kursi i Gjuhës Gjermane për nivelin B1 - Mesatar. Kursi zhvillohet me metoda interaktive duke përdorur mjetet e fundit të teknlogjisë për dëgjimin, leximin dhe shkrimin. Libri i përdorur për këtë kurs është CORNELSEN. Kursi zhvillohet sipas standarteve të CEFR (Common European Framework of Reference for Foreign Languages). Kursi do të zhvillohet në 25 Seanca nga 120 minuta, frekuenca e numrit të seancave dhe orari i zhvillimit të kursit do të përcaktohet nga Grupi.

Lexo më shumë - Gjermanisht Niveli B1

Kurs për Programet Financa 5 dhe Alpha

24 Nëntor 2014 Seanca: 10 Nga: 90 min Apliko Tani
Endrit Mulaj
Eldi Laze Lektor Eldi Laze

Kontabël i Miratuar - Pedagog / Mësues për Kontabilitetin Praktik dhe programet Alpha, Financa dhe Bilanc

Me datë 24 Nëntor 2014 fillon kursi për programet e Administrimit Financiar dhe Kontabël të Kompanisë Financa 5 dhe Alpha Business. Kursi do të ju njohë me hapat që duhen ndjekur për rregjistrimin e një kompanie, rregjistrim e shitjeve, blerjeve më specifikisht do ti gjeni në programin e trajnimit duke klikuar në: Financa 5 - Alpha Business

Read more: Kurs për Programet Financa 5 dhe Alpha

Kurs për Web-Design

Kurs per Webdesign
Se Shpejti Seanca: 20 Nga: 90 min Apliko Tani
Lektor
Matilda Shushari
Matilda Shushari

Pedagoge e Departamentit te Programimit

Se Shpejti fillon kursi për Web-Design. Mësoni se si ndërtohen faqen e internetit dhe bëhuni pjesë e saj që navigoni çdo ditë me anë Laptopit, SmartPhon-it tuaj apo desktopit. Për tu njohur me programin e kursi mund të vizitoni linkun WebDesign

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Oferta dhe Lajmërime