Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Trajnime dhe Informacion për Profesionistët

ITK në mbështetje të zhvillimit personal dhe ndërpersonal të profesionistëve të fushave të ndryshme ka dizenjuar dhe ofron një seri trajnimesh profesionale për të gjitha bizneset dhe individët. Këto trajnime profesionale nga natyre e tyre që kanë ne i kemi ndarë në bazë të strukturës dhe madhësisë së biznesit fillimisht. Këto trajnime ofrohen për Individë, SME, Koorporata dhe për Administratën publike.

Për më shumë informacion rreth trajnimeve profesionale që ofrohen nga ITK mund të navigoni më poshtë sipas kategorive ku ju bëni pjesë dhe jeni të interesuar. Të gjithë personat që marrin në këto trajnime në fund pajisem me çertifikatë e cila njihet nga QKL (Qendra Komëtare e Rregjistrimit). Trajnimet profesionale ofrohen nga trajnues të fushave të ndryshme dhe profesionistë të çertifikuar me gradën Train dhe Trainer (Trajno - Trajnuesin).

Më poshtë ju do të keni mundësi të njiheni me këto trajnime dhe modulet përkatëse në mënyrë të detajuar.

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Për Profesionistë