Jepni vlerësimin tuaj

Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres

Formë regjistrimi për trajnimet në ITK
Informacion Personal
Titulli
Invalid Input
Emri (*)
Invalid Input
Mbiemri (*)
Invalid Input
Profesioni
Invalid Input
Data e Lindjes (*)
Invalid Input
Adresa Postare
Invalid Input
Qyteti
Invalid Input
Telefon
Invalid Input
Mobile (*)
Invalid Input
Email (*)
Invalid Input
Informacion mbi Edukimin dhe Trajnime
Univeristeti
Invalid Input
Dega
Invalid Input
Niveli
Invalid Input
Arsimi i Mesem/Institucioni
Invalid Input
Trajnime/Kurse te kryera
Invalid Input
Programi per te cilin interesoheni
Kursi/Trajnimi (*)
Invalid Input
Niveli
Invalid Input
Ditet e preferuara
Invalid Input
Orari i Preferuar
Invalid Input
Si u njohet me ITK?
Media
Invalid Input
Tjeter, Specifikojeni
Invalid Input
  

Na Kontaktoni

  • Mobile: +355 (0) 69 61 62 321
  • Telefon: +355 (0) 44 53 61 34

Jemi Social

Jemi në Rrjetet Sociale. Na ndiqni dhe mbani kontakt të vazhdueshëm me ne për lajmërimet dhe ofertat tona më të fundit.
You are here: Fillmi Rregjistrohu ne ITK